Μπέβερλι: «Να μας πει το ΝΒΑ τι θα κάνουμε!»

Μπέβερλι εναντίον ΝΒΑ! Ο παίκτης των Λος Αντζελες Κλίπερς που παλαιότερα είχε αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό κουράστηκε να μαθαίνει τα νέα από τα σόσιαλ μίντια.

Ο παίκτης των Λος Αντζελες Κλίπερς που παλαιότερα είχε αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό κουράστηκε να μαθαίνει τα νέα από τα σόσιαλ μίντια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN ζήτησε δημόσια από το ΝΒΑ να ενημερώσει τους παίκτες αν θα τελειώσει η σεζόν και κάτω από ποιές συνθήκες:

«Είναι λυπηρό να μαθαίνουμε τα πράγματα που συμβαίνουν στον χώρο εργασίας μας από το twitter. Σίγουρα όλο αυτό είναι ωραίο και διασκεδαστικό αλλάοι παίκτες  θέλουμε να μάθουμε τι συμβαίνει. Πείτε μας τι θα γίνει. Προκαλώ το ΝΒΑ.

Χύνουμε αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για την λίγκα και αισθανόμαστε ότι πρέπει να μας σεβαστεί και να μας πει τι συμβαίνει. Ξέρω οτι οι εγκαταστάσεις των Κλίπερς έχουν ανοίξει αλλά εγώ δεν έχω πάει ακόμη στο γήπεδο για προπόνηση. Θα περιμένω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το τι γίνεται πριν το κάνω.

Θα βάλω την ασφάλεια της οικογένειάς μου πρώτα. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να παίξω τώρα, θέλω πρώτα να επιστρέψουν τα πράγματα στην κανονικότητα πριν πάρω μία απόφαση. Εγώ είμαι περίεργος, πάντα πιστεύω ότι κάτι υπάρχει κάτω από μία πέτρα. Κάποιος ξέρει κάτι και όποια και αν είναι η απάντηση θέλουμε να ξέρουμε αν μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.