ΝΒΑ: Συνεχίζονται οι επαφές με την Disney

Η κορυφαία λίγκα του μπάσκετ συνεχίζει της επαφές της με την Disney προκειμένου η σεζόν να ολοκληρωθεί στις εγκαταστάσεις της στην Φλόριντα.

Η κορυφαία λίγκα του μπάσκετ συνεχίζει της επαφές της με την Disney προκειμένου η σεζόν να ολοκληρωθεί στις εγκαταστάσεις της στην Φλόριντα.

Το ΝΒΑ, συνεχίζει τις συζητήσεις σε πολύ καλό κλίμα, με την εταιρεία Disney έτσι ώστε όλοι οι αγώνες της σεζόν 2019-20 να συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις του ESPN Wide World of Sports.

Οι εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας ώστε να φιλοξενηθούν όλες οι ομάδες και να συνεχιστεί η σεζόν με ασφάλεια.
«Το ΝΒΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Παικτών της λίγκας ασχολείται με τις διερευνητικές επαφές με την “Walt Disney Company” σε ό,τι αφορά την επανέναρξη της σεζόν 2019-20 στα τέλη Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της “Disney’s ESPN Wide World of Sports” στην Φλόριντα ως τόπο διεξαγωγής αγώνων του ΝΒΑ» ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της λίγκας στις διαπραγματεύσεις με τη Disney, Μάικ Μπας.

Πρόσθεσε επίσης: «Προτεραιότητα μας παραμένει η υγεία και η ασφάλεια των εμπλεκόμενων. Είμαστε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς σε θέματα υγείας σε ό,τι αφορά τις οδηγίες που θα διαβεβαιώσουν ότι τα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας θα εφαρμοστούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.