Τη δική του πρόβλεψη για την εξέλιξη της φετινής EuroLeague και τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για το Final Four κατέθεσε ο Νίκολα Γιόβιτς, μιλώντας στη «Mozzart Sport». Ο Σέρβος φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για όσα συμβαίνουν στα ευρωπαϊκά παρκέ.
Ο 22χρονος άσος τόνισε πως, παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο ΝΒΑ, ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία των ομάδων, εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξή του προς τους δύο σερβικούς συλλόγους που συμμετέχουν στη διοργάνωση.
«Χαίρομαι που ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει καλός. Έχουν βαθύ και ποιοτικό ρόστερ και ελπίζω να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί πιστεύω ότι αυτή είναι μία από τις καλύτερες ευκαιρίες που είχαν τα τελευταία χρόνια.
Λυπάμαι για την Παρτίζαν και για όλα όσα συνέβησαν. Βλέπω ότι δεν ήταν όλα καλά με τους φιλάθλους, με τους ανθρώπους που έφυγαν και με εκείνους που ήρθαν μετά… Αλλά ελπίζω να επιστρέψουν στο ρυθμό τους. Και οι δύο σύλλογοι είναι μεγάλοι και αξίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της EuroLeague», ανέφερε αρχικά.
Όταν κλήθηκε να προβλέψει τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Final Four, ο Γιόβιτς δεν δίστασε να τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας του τον Ερυθρό Αστέρα!
«Θα ήθελα να είναι εκεί ο Ερυθρός Αστέρας. Βάζω τον Ερυθρό Αστέρα πρώτο. Δεύτερη η Φενέρμπαχτσε. Τρίτη τη Χάποελ Τελ Αβίβ, γιατί πιστεύω ότι μπορούν να επιστρέψουν στη φόρμα που είχαν στην αρχή της σεζόν. Η Βαλένθια είναι επίσης καλή… Και για την τέταρτη θέση έχω την αίσθηση ότι θα είναι ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω ότι δεν παίζει και τόσο καλά, αλλά με κάποιον τρόπο πάντα φτάνει στο Final Four, ανεξάρτητα από τη φόρμα», σημείωσε χαρακτηριστικά!