Η ανταλλαγή που... έπεσε στο τραπέζι!

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο συζητήσεων σχετικά με το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον δημοσιογράφο κι αναλυτή του NBA, Μπιλ Σίμονς, του «The Ringer», να πυροδοτεί φημολογία με ένα τολμηρό υποθετικό σενάριο ανταλλαγής.

Νέα σενάρια για Γιάννη και Μπακς – «Δεν ξέρω αν θα χωρίσουν μέχρι το Πάσχα ή τις 4 Ιουλίου»

Σύμφωνα με την ιδέα του Σίμονς, οι Μπακς θα έστελναν τον Έλληνα σούπερ σταρ στους Φιλαδέλφεια 76ers μαζί με τον Γκάρι Χάρις, λαμβάνοντας σε αντάλλαγμα τον πρωτοεμφανιζόμενο Β.Τ. Έτζκομπ, τον Πολ Τζορτζ και μια επιλογή πρώτου γύρου του 2029 (από τους Κλίπερς). Έτσι θα γινόταν συμπαίκτης με τους Εμπίντ και Μάξεϊ!

Συνοπτικά, η ανταλλαγή θα είχε ως εξής:

Μιλγουόκι Μπακς παίρνουν: Β.Τ. Έτζκομπ, Πολ Τζορτζ, 2029 επιλογή πρώτου γύρου (Κλίπερς)
Φιλαδέλφεια 76ερς παίρνουν: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γκάρι Χάρις

Γιάννης: «Όλοι παίζουν για τον εαυτό τους» (video)

Ο Γιάννης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με μέσο όρο 28,2 πόντους, 9,9 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ ανά παιχνίδι, ωστόσο οι Μπακς δυσκολεύονται φέτος με ρεκόρ 18–25, καταλαμβάνοντας την 11η θέση στην Ανατολική Περιφέρεια.

ΤΟ βίντεο: