Η αναφορά στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Τη… φωτιά των σεναρίων γύρω από το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι «άναψε» ξανά ο Μπράιαν Γουίντχορστ, σχολιάζοντας τις αμφιβολίες που υπάρχουν εντός του NBA για τη μακροπρόθεσμη πορεία της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του «ESPN» παρομοίασε την κατάσταση με ένα ζευγάρι που όλοι θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα χωρίσει, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς το ακριβές timing.

Μπακς-Θάντερ 102-122: Το πάλεψε ο Γιάννης (video)

«Δεν θέλω να ενοχλήσω τους οπαδούς των Μπακς, αλλά είναι σχεδόν σαν ένα ζευγάρι που όλοι στο πρωτάθλημα πιστεύουν ότι θα χωρίσουν. Δεν ξέρουν αν θα χωρίσουν μέχρι το Πάσχα ή τις 4 Ιουλίου», είπε.

«Στο πρωτάθλημα οι ομάδες πιστεύουν ότι αυτό θα είναι διαζύγιο. Ξέρω τι λέει ο Γιάννης επίσημα. Οι Μπακς, απ’ όσο γνωρίζω, δεν δέχονται τηλεφωνήματα στον Γιάννη. Κάνουν μόνο εξερχόμενες κλήσεις. Έχοντας πει αυτό, μπορώ να σας πω ότι οι ομάδες είναι έτοιμες να σκεφτούν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι χωρισμός κάποια στιγμή».

Ο προβληματισμός του Γιάννη

Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο Γιάννης δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του για την εικόνα των Μπακς, μιλώντας με σκληρά λόγια μετά την ήττα από την Οκλαχόμα Σίτι.

Γιάννης: «Όλοι παίζουν για τον εαυτό τους» (video)

Ο Έλληνας σούπερ σταρ στάθηκε στην έλλειψη συνοχής και ομαδικού πνεύματος, επισημαίνοντας ότι η ομάδα δεν παίζει μαζί και δεν δείχνει τη διάθεση να κάνει το επιπλέον βήμα για τη νίκη.

«Δεν κάνουμε το σωστό. Δεν παίζουμε για να κερδίσουμε. Δεν παίζουμε μαζί. Η χημεία μας δεν είναι εκεί. Οι παίκτες είναι εγωιστές, προσπαθούν να βρουν τα δικά τους σουτ αντί να ψάχνουν το σωστό σουτ για την ομάδα. Οι παίκτες προσπαθούν να το κάνουν μόνοι τους. Κατά καιρούς, νιώθω ότι όταν χάνουμε με 10, 15, 20, προσπαθούμε να το αναπληρώσουμε με μία μόνο πάσα, και δεν πρόκειται να λειτουργήσει», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, παραδέχτηκε ότι οι Μπακς έπαιξαν υπερβολικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός, κάτι που –όπως τόνισε– δεν μπορεί να λειτουργήσει απέναντι σε μια τόσο οργανωμένη ομάδα.

«Για κάποιο λόγο, δεν κινούσαμε την μπάλα τόσο πολύ. Η μπάλα κολλούσε πολύ. Κινούν την μπάλα πολύ, πολύ, πολύ καλά. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να κάνουμε διπλό τον Σάι, έκανε τη σωστή πάσα στον συμπαίκτη του. Δεν κάναμε τη δουλειά μας. Παίξαμε πολύ ένας εναντίον ενός, και με αυτή την ομάδα, δεν μπορείς να παίξεις ένας εναντίον ενός.