Θύμα έκπληξης έπεσαν οι Κάβαλιερς, καθώς ηττήθηκαν 123-112 από τους Τζαζ στο Κλίβελαντ, την ώρα που οι Σίξερς πέρασαν με άνεση από τον Καναδά.

Οι Κάβαλιερς παρουσίασαν για μία ακόμη φορά τη φετινή σεζόν το κακό τους πρόσωπο και το πλήρωσαν ακριβά, καθώς ηττήθηκαν εύκολα στην έδρα τους και έχασαν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Ο Κιγιόντε Τζορτζ με 32 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Γιούτα Τζαζ, με τον Ντάριου Γκάρλαντ να ξεχωρίζει για τους Καβαλίερς, έχοντας 23 πόντους και 8 ασίστ.

Σε αντίθεση με τους Κάβαλιερς, οι Φιλαδέλφεια 76ερς άλωσαν την έδρα των Τορόντο Ράπτορς, επικρατώντας με 102-115.

Οι Σίξερς κυριάρχησαν από το ξεκίνημα και χάρη σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν από πολύ νωρίς να βάλουν τις βάσεις για να φύγουν νικητές από τον Καναδά, όπως και έγινε.

O Τζοέλ Εμπίιντ με 27 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μπράντον Ίνγκραμ να ξεχωρίζει για τους Ράπτορς με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Κάβαλιερς – Τζαζ: 112-123
Πέισερς – Σέλτικς: 98-96
Ράπτορς – Σίξερς: 102-115
Μάβερικς – Νετς: 113-105
Κινγκς – Λέικερς: 124-112