Ο Μπράντον Πέιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στεφ Κάρι και τη φυσική του κατάσταση.

Ο γυμναστής του Αμερικανού γκαρντ τόνισε πως παρά τα 38 του χρόνια είναι αρκετά γρήγορος και δυνατός και πως αυτό θα το δείξει τη νέα αγωνιστική περίοδο στα παρκέ του ΝΒΑ. Επίσης, αποκάλυψε πως ο Κάρι δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να βελτιώσει στοιχεία στο παιχνίδι του.

Αρχικά, ο Πέιν δήλωσε: «Η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα του στα πρώτα βήματα είναι οι πιο γρήγορες που υπήρξαν ποτέ. Επίσης, έχει γίνει πολύ πιο δυνατός. Καθώς οι παίκτες μεγαλώνουν, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να συνεχίσουν να επεξεργάζονται γρήγορα πληροφορίες και να λαμβάνουν πιο γρήγορες αποφάσεις για να αντισταθμίσουν οποιοδήποτε κενό δημιουργείται με την απώλεια ενός βήματος. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα με τον Στεφ. Έτσι, όταν συνδυάσετε το γεγονός ότι σωματικά βρίσκεται ακόμα στο αποκορύφωμά του και τώρα παίρνει αποφάσεις πιο γρήγορα, έχουμε έναν πολύ γρήγορο παίκτη».

Στη συνέχεια, ο γυμναστής του Αμερικανού παίκτη συμπλήρωσε: «Δουλεύουμε και στην ταχύτητα επεξεργασίας και λήψης αποφάσεων πιο γρήγορα. Έχουμε πραγματικά καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε τα πάντα σχεδόν αντανακλαστικά, Ακόμα και με τα σουτ του υπάγεται πλέον σε αυτή την κατηγορία. Αυτά είναι πράγματα πολύ, πολύ δύσκολα για τους περισσότερους παίκτες. Αλλά τα κάνει να φαίνονται ρουτίνα και εύκολα. Αυτό ήταν ένα μεγάλο σημείο έμφασης για εμάς φέτος – να συνεχίσουμε να μπορούμε να αντιδρούμε πιο γρήγορα και να είμαστε σε θέση να εκτελούμε καλύτερα».