Ο Μπαρνς θα καλύψει το κενό του Ντουράντ

Ο Ματ Μπαρνς αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό των Γουόριορς για να καλύψει το κενό του τραυματία, Κέβιν Ντουράντ.

Ο Ματ Μπαρνς αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό των Γουόριορς για να καλύψει το κενό του τραυματία, Κέβιν Ντουράντ. Στόχος της ομάδας του Όκλαντ είναι η παρουσία τους στους τελικούς του ΝΒΑ για τρίτη διαδοχική χρονιά και ο τραυματισμός του Ντουράντ, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους «πολεμιστές», καθώς θα μείνει εκτός παρκέ, τουλάχιστον για ένα μήνα, χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες για τον ακριβή χρόνο αποχής του από την αγωνιστική δράση.

Ο εκ των πρωταγωνιστών των Γουόριορς τραυματίστηκε στην ήττα των Ουόριορς με 112-108 από τους Ουίζαρντς, όταν ο συμπαίκτης του, Ζάζα Πατσούλια, έπεσε πάνω στο αριστερό πόδι του. Ο Ντουράντ διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον για εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να δείχνουν τραυματισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στο κνημιαίο οστό.

Πάντως, οι Ουόριορς, οι οποίοι έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα με 50-10, γνωστοποίησαν σε ανακοίνωση τους ότι η κατάσταση του Ντουράντ θα επανεκτιμηθεί σε τέσσερις εβδομάδες, ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ για το 2014 θα επιστρέψει στα παρκέ πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Ντουράντ κυριαρχεί της ομάδας του εφέτος σε σκοράρισμα (μ.ο. 25.8 πόντους), ριμπάουντ (μ.ο. 8.4), και μπλοκ (μ.ο. 1.7).

Η διοίκηση της ομάδας για να είναι σίγουρη βγήκε στην αγορά για την απόκτηση ενός φόργουορντ. Ο 37χρονος Μπαρνς (2.01μ.) αποδεσμεύτηκε προ ημερών από τους Κινγκς, με τους οποίους φέτος είχε 7,6 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ κατά μέσο όρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.