Μπάτλερ: «Θα νικήσουμε στη Βοστόνη»

Ο Τζίμι Μπάτλερ εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως οι Μαϊάμι Χιτ θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στη Βοστόνη, στον έβδομο τελικό της Ανατολής.

Οι Μπόστον Σέλτικς κατάφερε να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 3-3, έχοντας χάσει τα τρία πρώτα ματς και στον έβδομο τελικό θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Ο Μπάτλερ τονίζει πως οι Χιτ μπορούν να κάνουν ένα ακόμα break και να ολοκληρώσουν την εντυπωσιακή φετινή τους πορεία, η οποία ξεκίνησε από τα play in.

Ο Μπάτλερ δήλωσε αρχικά, μετά το τέλος του αγώνα: «Το μπάσκετ είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό άθλημα. Τώρα πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, αλλά μπορούμε να το κάνουμε. Θα μείνουμε ενωμένοι. Αν έπαιζα καλύτερα δε θα ήμασταν καν σε αυτή τη θέση τώρα. Προσωπικά θα είμαι καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι και αυτό με κάνει να χαμογελάω. Όταν παίζω καλύτερα, παίζουμε όλοι καλύτερα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό τώρα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, που έδωσαν ό,τι είχαν για να έχουμε μία ευκαιρία για να τα καταφέρουμε. Δε μας πήγε όπως το υπολογίζαμε, αλλά έτσι κι αλλιώς δε μας έχει… πάει σε όλη τη σεζόν. Πρέπει να κάνουμε κάτι ξεχωριστό εκτός έδρας, αλλά είμαστε μία ξεχωριστή ομάδα, οπότε είμαστε έτοιμοι. Θα μείνουμε ενωμένοι. Μετά από μία τέτοια ήττα όλοι χαμογελούσαμε, επειδή ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δε θα αφήσω κανέναν να τα παρατήσει. Δε με νοιάζει τι θα γίνει. Θα πάμε στη Βοστόνη και θα νικήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.