Arizona Sports: Τον Έιντριαν Γκρίφιν θέλει προπονητή στους Μπακς ο Αντετοκούνμπο

H προτίμηση του Greek Freak είναι ο ασίσταντ των Μπακς πριν από 13 χρόνια.

O Έιντριαν Γκρίφιν που είχε εργαστεί στους Μιλγουόκι Μπακς ως ασίσταντ για δυο χρόνια (2008-2010), είναι ο αρεστός του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον αντικατάσταση του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ο τζένεραλ μάνατζερ των “ελαφιών”, Τζον Χορστ, έχει καταλήξει σε τρείς επιλογές προπονητών, όπως ανέφερε χθες ο δημοσιογράφος του ESPN, Έντριαν Βοϊναρόφσκι, αναφέροντας στο tweet του, τα ονόματα των Νικ Νερς, Κένι Άτκινσον και Έντριαν Γκρίφιν.

Ο δημοσιογράφος του Arizona Sports, Τζον Γκαμπαντόρο, υποστήριξε σήμερα (24/5) ότι υπάρχει διάσταση απόψεων για τον επόμενο προπονητή των Μπακς και ανέφερε ότι ο Έιντριαν Γκρίφιν, είναι της αρεσκείας του Greek Freak.

O Γκαμπαντόρο δήλωσε στο podcast Burns& Gambo την πληροφορία που έχει για την προτίμηση του Giannis, o οποίος, όμως, δεν αποφασίζει για τον επόμενο προπονητή, αλλά μπορεί αν ρωτηθεί η γνώμη του.

Ο Γκρίφιν είναι ένας βετεράνος περιφερειακός που έπαιξε σε Σέλτικς, Μάβερικς, Ρόκετς, Μπουλς, Σόνικς, ενώ ως προπονητής έχει εργαστεί σε Μπακς (2008-10), Μπουλς, Μάτζικ, Θάντερ, Ράπτορς, πάντα ως assistant. Στο Μιλγουόκι ήταν συνεργάτης του Σκοτ Σκάιλς, ενώ πλέον αναζητεί την πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.