Το NBA τιμώρησε τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τιμωρήθηκε από το ΝΒΑ επειδή χτύπησε με το κεφάλι τον φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, Μπλέικ Γκρίφιν, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πέμπτη.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης, όταν ο Γκρίφιν προσπάθησε να κόψει την προσπάθεια του Αντετοκούνμπο για λέι απ. Ο Αντετοκούνμπο απάντησε με ένα χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή μεταξύ πολλών παικτών.

Οι διαιτητές έδωσαν στον Αντετοκούνμπο ένα φάουλ με την ένδειξη flagrant 2, το οποίο οδήγησε στην αυτόματη αποβολή του. Ο Γκρίφιν δέχθηκε flagrant 1 για τη σωματική του άμυνα στη φάση, αλλά το ΝΒΑ δεν του επέβαλε περαιτέρω τιμωρία. Ο Έλληνας άσος θα εκτίσει την ποινή του ενός παιχνιδιού στις 2 Απριλίου κόντρα στους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Το Μιλγούοκι θέλει να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στην postseason, καθώς αυτή τη στιγμή έχει προβάδισμα 1,5 αγώνα έναντι των Σέλτικς και τέσσερα παιχνίδια έναντι των 76ερς στην Ανατολική Περιφέρεια. Οι Ντένβερ Νάγκετς, με το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση, βρίσκονται τρεις νίκες πίσω, ενώ απομένουν πέντε αγώνες της κανονικής περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.