Μπράουν: «Πρόβλημα οι ρατσιστές φίλαθλοι της ομάδας»

Ο Τζέιλεν Μπράουν αποφάσισε να αναφερθεί στο πρόβλημα που υπάρχει στους Μπόστον Σέλτικς, με μια μερίδα φιλάθλων της ομάδας.

Ο Αμερικανός παίκτης μίλησε για τους ρατσιστές οπαδούς της ομάδας του και τόνισε πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Αρχικά, ο Μπράουν δήλωσε: «Πιστεύω πως υπάρχει ένα μέρος μεταξύ των φίλων των Σέλτικς που είναι πολύ τοξικοί και δε θέλουν να βλέπουν τους αθλητές να χρησιμοποιούν το βήμα τους ή απλώς θέλουν να παίζουν μπάσκετ για να τους διασκεδάζουν και μετά να πηγαίνουν σπίτια τους. Για μένα αυτό είναι πρόβλημα. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους φίλους των Σέλτικς, αλλά υπάρχει μια μερίδα που είναι προβληματική».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όταν κάνεις ένα κακό παιχνίδι, το συνδέουν με την προσωπικότητά σου. Δεν υπάρχει πολύς χώρος για τους έγχρωμους, για μαύρους επιχειρηματίες, να έρθουν και να ανοίξουν μια επιχείρηση. Η εμπειρία μου εδώ δεν είναι όσο άνετη θα ήθελα. Παρότι είμαι αθλητής και θα περίμενε κανείς να έχω κάποια επιρροή, αλλά ακόμη κι εγώ έπρεπε να αντιμετωπίσω δυσκολίες προσπαθώντας να κάνω μια επένδυση, να αγοράσω ένα σπίτι ή να κάνω συγκεκριμένα πράγματα».

Τέλος, ο Μπράουν δήλωσε: «Υπάρχουν και άλλες μορφές ρατσισμού, που περνάνε απαρατήρητες, όπως οι ανισότητες στο εκπαιδευτικό σύστημα. Τα χρήματα σε προγράμματα και τις ευκαιρίες που δίνονται σε κάποιες περιοχές σε σχέση με άλλες. Τι κάνουμε όμως με τα παιδιά που είναι ταλαντούχα και δεν τους δίνουμε την ευκαιρία;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.