Κλίπερς-Μάτζικ 108-113: Έκπληξη στο Λος Άντζελες!

Ανέλπιστη νίκη για τον οργανισμό του Ορλάντο μέσα στην «πόλη των αγγέλων»!

Με το «διπλό» από την έδρα των Κλίπερς έφυγαν οι Μάτζικ, οι οποίοι επικράτησαν με 113-108 στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος).

Ο οργανισμός του Ορλάντο πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση μέσα στην «πόλη των αγγέλων» και έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα έχοντας ως κορυφαίο τον Μαρκέλ Φουλτζ. Ο 24χρονος είχε την καλύτερή το παρουσία ως τώρα στο NBA και με 28 πόντους έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας στην επαγγελματική του καριέρα. Από κοντά και ο Γουέντελ Κάρτερ που πέτυχε 27 και τους οποίους συνόδευσε με 12 ριμπάουντ, σε ένα επιβλητικό νταμπλ-νταμπλ. Διψήφιοι ήταν ακόμη οι Φρανζ Βάγκνερ με 20, Κόουλ Άντονι με 18 και Πάολο Μπανκέρο με 12.

Από την απέναντι πλευρά οι γηπεδούχοι Κλίπερς είχαν τον Πολ Τζορτζ σε «μαγική» βραδιά με 30 πόντους, αλλά η εμφάνισή του δεν έφτανε για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Νταμπλ-νταμπλ για τον Ίβιτσα Ζούμπατς με 16 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ 14 με 9 ασίστ είχε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Μάτζικ ανέβηκαν στο 29-42 και οι Κλίπερς έπεσαν στο 37-34, όντας στην πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.