Γιάννης: «Τώρα θα φάω 50 τσίζμπεργκερ» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με τη νέα εξωπραγματική εμφάνισή του τη φετινή σεζόν.

Ο Έλληνας παίκτης έκανε double double με 54 πόντους και 18 ριμπάουντ, στη νίκη 106-105 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο αστέρας των «ελαφιών» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του και δήλωσε πως αυτή τη φορά θα παραγγείλει 50 τσίζμπεργκερ, μετά το τρίτο φετινό ματς στο οποίο σημειώνει πάνω από 50 πόντους.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Την άλλη φορά έφαγα 50 φτερούγες κοτόπουλο. Αυτή τη φορά θα πάω να πάρω 50 τσίζμπεργκερ, θα φάω όσα μπορώ και τα υπόλοιπα θα τα δώσω στον γιο μου και τον σκύλο μου. Το θέμα είναι να κερδίζεις. Προτιμώ να βάζω 22 και να κερδίζουμε, παρά 50+ και να χάνουμε. Ποτέ δεν περίμενα πως θα έχω καταφέρει κάτι που έχει κάνει μόνο ο Καρίμ με τους Μπακς. Είναι θέμα σκληρής δουλειάς και αυτοπεποίθησης. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος, να βοηθώ την ομάδα μου και να είμαι σπουδαίος με κάθε δυνατό τρόπο».

Στη συνέχεια, ο Αντετοκούνμπο συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να μη φοβάμαι τη στιγμή και να έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου. Έτσι τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Δεν άρχισα καλά το παιχνίδι, ήμουν άστοχος, αλλά πάντα συνεχίζω να είμαι επιθετικός και να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου. Όταν αρχίσεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, έχεις χάσει. Έκανα το λάθος στο τέλος, αλλά βγάλαμε την άμυνα. Οι μεγάλοι παίκτες όπως ο Λέοναρντ δεν αστοχούν συνήθως δύο σερί φορές, αλλά η άμυνά μας έκανε εξαιρετική δουλειά».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.