Γιάννης: «Μπορεί να γίνει καλύτερος ο Μόμπλεϊ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έβαν Μόμπλεϊ και δήλωσε πως μπορεί να γίνει καλύτερός του.

Ο Έλληνας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς κλήθηκε να σχολιάσει τις φετινές εμφανίσεις του παίκτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς, τον οποίο πολλοί στο ΝΒΑ θεωρούν ως το «next big thing» του πρωταθλήματος. Ο Μόμπλεϊ έχει τη φετινή σεζόν 14,5 πόντους και 8,5 ριμπάουντ με τους «Καβς».

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε για τον 21χρονο φόργουορντ: «Μπορεί να γίνει καλύτερος από μένα. Δεν βλέπω γιατί όχι. Είναι στο χέρι του. Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Ο Έβαν έχει τις προοπτικές να γίνει ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Είναι 2,10μ., μπορεί να κινηθεί καλά, να σουτάρει, είναι πολύ έξυπνος και βλέπει βίντεο από άλλους παίκτες, κάτι που είναι πολύ καλό για έναν νέο παίκτη. Αν το πάρει σοβαρά, μπορεί να γίνει σπουδαίος. Εγώ δεν είχα τους μέσους όρους που έχει εκείνος στη δεύτερη σεζόν, οπότε είναι ήδη μπροστά από μένα. Αν μείνει ταπεινός και συνεχίσει να δουλεύει και να είναι αφοσιωμένος στο παιχνίδι, θα γίνει πραγματικά καλός. Είναι θέμα χρόνου να κάνει το ξέσπασμα και να γίνει ένας από τους κορυφαίους πάουερ φόργουορντ στη λίγκα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Γιάννης παίζει πολύ επιθετικά, συνέχεια επιτίθεται στο καλάθι. Δημιουργεί για τους συμπαίκτες και τον εαυτό του, χρησιμοποιεί την αθλητικότητά του όταν χρειάζεται. Νιώθω ότι μπορώ να κάνω κι εγώ κάτι ανάλογο και να έχω ανάλογη επίδραση. Έχουμε παρόμοια σωματοδομή, οπότε μπορώ να πάρω πράγματα από αυτόν. Είναι σπουδαίος παίκτης και θέλω πολύ να δουλέψω για να γίνω σαν κι αυτόν, με τον δικό μου τρόπο. Νιώθω πως μπορώ να μάθω από τους σπουδαίους παίκτες που είναι μπροστά μου. Προσπαθώ να πάρω πράγματα και να μάθω από αυτούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.