Γιάννης για Γουεμπανιάμα: «Απίστευτος, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο» (vids)

Τι σχολίασε ο Greek Freak για τον επόμενο... μονόκερο του ΝΒA.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έδωσε άλλη μια… παράσταση στη νίκη της Μετροπολιτάν επί της G League Ignite με 112-106 και είδε όλο τον πλανήτη να υποκλίνεται στο ταλέντο του.

Ο 18χρονος Γάλλος είχε 36 πόντους (9/17 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 12/16 βολές), 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 μπλοκ, ένα κλέψιμο και μόλις δύο λάθη δείχνοντας πως όλο το μέλλον του ανήκει!

Θέση για τον νεαρό ψηλό, ύψους 2.21, πήρε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας από το Άμπου Ντάμπι μετά το φιλικό των Μπακς με τους Χοκς.

«Είχα την ευκαιρία να δω τον Βίκτορ το 2021 όταν έπαιζε ο αδερφός μου, ο Κώστας, στη Βιλερμπάν και ήταν συμπαίκτες. Είναι απίστευτος! Πιστεύω πως το 2045 όλοι οι παίκτες θα είναι σαν εκείνον. Οι δεξιότητές του, τρόπος που σουτάρει και κινείται, η ταχύτητά του για το ύψος του, η ικανότητά του στις τάπες, η απειλή στην άμυνα… είναι απλά απίστευτος. Είναι θέμα χρόνου να μπει στο ΝΒΑ. Το κλειδί για αυτόν είναι να γίνεται συνεχώς καλύτερος, να μείνει ταπεινός και να είναι υγιής. Με τέτοιο κορμί και το ταλέντο που διαθέτει, θα βελτιώνεται διαρκώς.

Έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους καλύτερους, όχι στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο, όλων των εποχών. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας στο πρωτάθλημα να έχουμε ένα παιδί 2,20 που μπορεί να σουτάρει από πάνω σου, να ντριμπλάρει σαν γκαρντ, να κάνει τάπες και να τρέχει. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιδί. Θα είναι πραγματικά πολύ καλός», τόνισε ο Greek Freak.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.