Σανς: Οι παίκτες ζητούν την αποπομπή του Σάρβερ

Να αποκλειστεί δια βίου από το ΝΒΑ ο Ρόμπερτ Σάρβερ, ζήτησαν οι παίκτες μέσω της εκτελεστικής διευθύντριας της Ένωσης.

Ο ισχυρός άνδρας των Φοίνιξ Σάνς τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό και δέκα εκατομμύρια δολάρια πρόστιμο, για τις κατηγορίες ρατσισμού και σεξισμού. Η Ταμίκα Τρεμάλιο ζήτησε να αλλάξει άμεσα η ποινή και να τεθεί εκτός ΝΒΑ ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε για τη συγκεκριμένη υπόθεση: «Ζητάμε τον διά βίου αποκλεισμό, Δε θέλουμε να βρίσκεται σε μία θέση όπου διαχειρίζεται και συναναστρέφεται με άτομα που συναναστρέφονται με παίκτες. Είμαστε απόλυτα σαφείς ότι έπειτα από αυτά που έγιναν γνωστά από την έρευνα που έγινε ότι δε θέλουμε να έχει αυτή τη θέση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό αποτελεί επιθυμία των παικτών και αν είμαστε ευγνώμονες στο NBA που έκανε την έρευνα, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δε θέλουμε αυτό τον άνθρωπο πίσω στη θέση του, όπου θα μπορεί να επηρεάζει τους παίκτες μας και αυτούς που συναναστρέφονται με τους παίκτες μας σε ημερήσια βάση. Δεν ξέρω αν ο Άνταμ Σίλβερ θέλει να κάνει αυτή την αλλαγή. Ελπίζω να γίνει σαφής η θέση μας ότι ο κύριος Σάρβερ δεν πρέπει να βρίσκεται σε μία θέση όπου θα έχει διαχειριστικό ρόλο. Το έχουμε ακούσει από άλλους ιδιοκτήτες και χορηγούς. Νομίζω ότι είναι σαφές ότι υπάρχει η προσδοκία ότι δε θα επιστρέψει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.