Καντέρ: «Υποκριτές στο NBA, θέλουν να με αναγκάσουν να αποσυρθώ»

Οι... μπηχτές του Τούρκου σέντερ!

Αιχμηρός ήταν σε δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο ΤΜΖ ο Ενές Καντέρ, ο οποίος κατηγόρησε τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ αλλά και το ΝΒΑ! Συγκεκριμένα τόνισε πως είναι υποκριτές και με τα συμβαίνουν τον αναγκάζουν να αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 30 ετών, κάτι στο οποίο φυσικά προσπαθεί να πάει κόντρα.

Αναλυτικά:

“Μπορώ να πω με σιγουριά πως το ΝΒΑ και ο Άνταμ Σίλβερ είναι από τους μεγαλύτερους υποκριτές εκεί έξω. Υποστηρίζουν πράγματα και καταστάσεις μέχρι να τους επηρεάσει οικονομικά και κάποιος έπρεπε να τους εκθέσει”

Για το αν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και φέτος: “Ελπίζω, φίλε. Προσπαθούν να με κάνουν να αποσυρθώ στην ηλικία τον 30. Εγώ συνεχίζω να προπονούμαι ωστόσο και να κάνω ό,τι μπορώ’. .

Για την Μπρίτνι Γκράινερ και την κράτησή της στην Ρωσία: “Κρατείται σε ένα από τα πιο δικτατορικά κράτη. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την φέρουμε πίσω. Είμαι χαρούμενος που βλέπω τους παίκτες να κάνουν ό,τι μπορούν γιατί πρέπει να επιστρέψει πίσω. Οι παίκτες παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό γιατί πρέπει να το φέρουμε μπροστά το θέμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!