Ίρβινγκ: Μένει στους Νετς

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έκανε τελικά opt-in στην επιλογή του για 36,5 εκατομμύρια δολάρια με τους Μπρούκλιν Νετς για την επόμενη σεζόν, όπως έκανε γνωστό μέσω του «The Athletic».

«Οι φυσιολογικοί άνθρωποι κινούν τον κόσμο, αλλά αυτοί που τολμούν να είναι διαφορετικοί, μας οδηγούν στο αύριο. Πήρα την απόφασή να μείνω. Θα σας δω το φθινόπωρο» ανέφερε σε δήλωσή του στο «Athletic» ο Ίρβινγκ.

Ο έμπειρος άσος, είχε έναν κατάλογο με ομάδες τις οποίες θα ήθελε οι Νετς να λάβουν υπόψη για ενδεχόμενη ανταλλαγή, σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στους στους όρους για να μείνει στο Μπρούκλιν, αλλά οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν η μόνη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον, όπως ανέφερε το ESPN.

Ως εκ τούτου, ο Ίρβινγκ δεν είναι πλέον διαθέσιμος για sign-and-trade. Οι Νετς μπορούν ενδεχομένως να τον ανταλλάξουν, αλλά ο Ίρβινγκ δεν θα μπορέσει να επιλέξει ο ίδιος το που θα καταλήξει. Ο 30χρονος άσος, έχει περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους για να κάνει επέκταση με τους Νετς πριν γίνει unrestricted free agent.

Πέρυσι ο Ίρβινγκ είχε μέσο όρο 27,4 πόντους, 5,8 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ, αλλά αγωνίστηκε σε μόλις 29 παιχνίδια της κανονικής περιόδου καθώς επέλεξε να μην εμβολιασθεί κατά της Covid-19.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.