Κινγκς: Ο Μακ Νερ θέλει άμεσα τον Βεζένκοφ στο ΝΒΑ (vid)

Ο Μόντε Μακ Νερ τόνισε πως ο Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να σταθεί άμεσα στο ΝΒΑ και έδειξε να τον θέλει στους Σακραμέντο Κινγκς τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο γενικός διευθυντής των “Βασιλιάδων” συμπλήρωσε πως θα έχει συνομιλίες με τον Βούλγαρο παίκτη του Ολυμπιακού, προκειμένου να ληφθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Αρχικά, ο Μακ Νερ δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξασφαλίσαμε τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκα. Είναι ένας καταπληκτικός σουτέρ, έχει μέγεθος, είναι έξυπνος αμυντικός και παίζει έξυπνα στην επίθεση. Επηρεάζει το παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, μπορεί να ανοίξει το γήπεδο και έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα μπάσκετ στον κόσμο”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Αυτό που μας ιντριγκάρει είναι το μέγεθός του σε συνδυασμό με το καλό σουτ του. Έχει υψηλό ποσοστό στα τρίποντα και μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Για μας είναι προτεραιότητα να προσθέσουμε καλό σουτ και θεωρούμε πως θα μπορούσε να βοηθήσει και θα ταιριάξει με τα άλλα κομμάτια της ομάδας. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το στοιχείο αυτό για το μέλλον. Το ότι τα έχει καταφέρει στο δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και μπαίνοντας στην καλύτερη μπασκετική του ηλικία είναι κάτι που μας ενδιαφέρει. Θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε. Είμαστε βέβαιοι πως μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Είναι ένας ακόμη παίκτης που είμαστε ενθουσιασμένοι που τον υποδεχόμαστε στους Κινγκς”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.