Καβαλίερς: Ο Λαβ απάντησε στους επικριτές του (pic)

Ο Κέβιν Λαβ έσπευσε να απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχτηκε τη φετινή σεζόν, μέσω ενός μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο βετεράνος παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς υπογράμμισε πως θέλει να δώσει τόπο στα νιάτα και πως παραμένει “πεινασμένος”.

Αναλυτικά, ο Λαβ έγραψε: “Μετά τον πιο απογοητευτικό τραυματισμό της καριέρας μου τη σεζόν 20-21 και την αποχώρησή μου από την Team ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2021 λόγω του ότι δεν αισθανόμουν πλήρως καλά και σε φόρμα, πολλοί είπαν ότι τελείωσα. Μερικοί έφτασαν ακόμη και στο σημείο να πουν «ο Κέβιν Λοβ πρέπει σύντομα να σκεφτεί τη απόσυρση…». Αυτό προήλθε ακόμη και από κάποιους που πίστευα ότι σεβόμουν αλλά με μαχαίρωναν πίσω από την πλάτη μου. Ποτέ δεν άφησα αυτά τα σχόλια να κλονίσουν την αυτοπεποίθησή μου.

Επανεκτίμησα πολλές σχέσεις, αλλά αφιέρωσα χρόνο για να αξιολογήσω πρώτα εκείνον στον καθρέφτη. Έβαλα κάτω τον κ…ο μου και δούλεψα ώστε να ξεκινήσω υγιής τη σεζόν με στόχο να είμαι διαθέσιμος στην ομάδα και με τη εμπειρία μου να βοηθήσω και να καθοδηγήσω μια νεανική ομάδα στο να κάνει το επόμενο βήμα. Έγινα εκείνος που δεν είχα ποτέ στο ξεκίνημα της καριέρας μου και βοήθησα ώστε να χτιστεί μια νικηφόρα κουλτούρα ανεξαρτήτως προσώπων. Προς τους… ‘σκύλους’ μου να ξέρετε ξέρεις ότι ο γέρος σας αγαπάει!!!

Η θυσία επιστρέφει περισσότερα από όσα κοστίζει. Για να κάνει αυτή η ομάδα ένα άλμα έπρεπε να θυσιαστώ και να έρχομαι από τον πάγκο για πρώτη φορά από την πρώτη μου σεζόν στο ΝΒΑ πριν από 13 χρόνια. Δεν το πάλεψα, πεινούσα γιατί ήθελα να έχω θετικό αντίκτυπο και να είμαι παραγωγικός όπως έκανα πάντα. Είμαι ευγνώμων για τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη του προπονητή. Μου επέτρεψες να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα… οπότε θα αναφέρω μόνο μερικούς. Ήμουν πρώτος στα double double όσον αφορά τους παίκτες που έρχονταν από τον πάγκο. Έσπασα το ρεκόρ ομάδας όσον αφορά τα εύστοχα τρίποντα ως παίκτης που δεν ξεκινούσε στην πεντάδα. Ήμουν πρώτος στα κερδισμένα επιθετικά φάουλ ενώ με εξαίρεση την περίοδο που είχα Covid δεν έχασα κανένα παιχνίδι.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να είναι πολύ ματαιόδοξη για κάποιους επειδή ήμουν «μόνο» ο φιναλίστ όσον αφορά τον 6ο καλύτερο παίκτης της Χρονιάς, ωστόσο σήμαινε κάτι για μένα ώστε να κερδίσω τον σεβασμό μου σε μια λίγκα και σ’ ένα παιχνίδι όπου έχω αφιερώσει τη ζωή μου.

Κανείς μπορεί να το αντιληφθεί εάν δεν βρίσκεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Πολλές θέσεις του γηπέδου είναι γεμάτες με όσους δεν έχουν πλησιάσει ποτέ στο παρκέ και ρίχνουν τις σκιές τους από απόσταση ασφαλείας.

Συνεχίζω να είμαι ακόμα εδώ

Παραμένω πεινασμένος.

Και γ…. αυτό που πιστεύουν”.

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.