Λέικερς: Ο Ουέστμπρουκ παραδέχτηκε πως είχε θέμα με τον Βόγκελ

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ τόνισε πως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε με τον Φρανκ Βόγκελ, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε τους Λος Άντζελες Λέικερς, λόγω της κακής σχέσης με τον πρώην προπονητή του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τα δημοσιεύματα, που του δημιουργούσαν προβλήματα.

Χαρακτηριστικά, ο Ουέστμπρουκ δήλωσε για τον Βόγκελ: “Ήταν ατυχία, επειδή ποτέ στην καριέρα μου δεν αντιμετώπισα θέμα με προπονητή. Δε γνωρίζω τι πρόβλημα είχε μαζί μου και αγνοώ τον λόγο, πραγματικά δεν έχω απάντηση γιατί δε βρήκαμε μία λύση. Όταν ήρθα, δε μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω στα κομμάτια που είμαι ικανός όπως η δημιουργία”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε και στα ρεπορτάζ που τον αφορούσαν: “Οι περίφημες ιστορίες που έβγαιναν για μένα, για τα προβλήματα εμού με μέλη του τεχνικού επιτελείου, το ζήτημα με τον Βόγκελ, τους οπαδούς. Τόσες πολλές κατασκευασμένες ιστορίες. Συνέχεια βρίσκομαι αντιμέτωπος με εκείνες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.