Νετς: Ο Ίρβινγκ θεωρεί πως νίκησε στο θέμα του εμβολιασμού

Ο Κάιρι Ίρβινγκ τόνισε πως η επιστροφή του στις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπρούκλιν Νετς είναι μια νίκη για τον ίδιο.

Ο Αμερικανός παίκτης έμεινε αμετακίνητος στο θέμα του εμβολιασμού τελικά κατάφερε να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, χωρίς να χρειαστεί να εμβολιαστεί.

Ο ίδιος δήλωσε μετά την αναμέτρηση με τους Σάρλοτ Χόρνετς: “υτό που έγινε είναι ιστορικής σημασίας. Είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω με τα αδέρφια μου. Η συμμετοχή μου είναι μεγαλύτερη από απλώς ένα παιχνίδι μπάσκετ. Εγώ εκπροσωπούσα πολλά άτομα που ήταν σε ανάλογη θέση με μένα. Και τώρα που εγώ μπορώ να παίξω, πρέπει όλα να ανοίξουν για όλους. Το θέμα δεν ήμουν ποτέ απλώς εγώ, ούτε να κρατήσω μια στάση. Ήθελα να υποστηρίξω τις απόψεις μου και την ελευθερία μου. Είναι μια λέξη που δεν γίνεται πλήρως αντιληπτό το νόημά της στην κοινωνία μας. Είναι η ελευθερία να κάνεις επιλογές για τη ζωή σου χωρίς να σου λέει κανένας τι σκ… να κάνεις. Είμαι υπέρ της ελευθερίας, κανένας δεν θα με σκλαβώσει ούτε θα μου πει τι θα κάνω με τη ζωή μου”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: “Άκουσα πολλά και πολλοί προσπάθησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου κατ’ επανάληψη. Αυτά δεν τα ξεχνώ. Δεν έχω ξεχάσει τίποτα από όσα ειπώθηκαν. Δε διαβάζω τα πάντα, αλλά σίγουρα διάβασα κάποια πράγματα που έβαλαν την οικογένειά μου σε μια άδικη θέση. Άκουσα πράγματα από ανθρώπους που πήγαν κόντρα στην ηθική τους. Εγώ παραμένω πιστός στις αρχές μου, είμαι πιστός και ακολουθώ τον Θεό. Είμαι ένας υπηρέτης του και νιώθω άνετα με αυτό το ρόλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.