Πάρσονς: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση (pic)

Την αποχώρηση του από τους αγωνιστικούς χώρους ανακοίνωσε ο Τσάντλερ Πάρσονς! Ο 33χρόνος Αμερικανός φόργουορντ ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν στην καριέρα του και του επέτρεψαν να «ζήσει τα όνειρά του».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Πάρσονς φόρεσε τις φανέλες του Χιούστον, του Ντάλας, του Μέμφις και της Ατλάντα και είχε μέσο όρο 12,7 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 2,7 ριμπάουντ με 37.3% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής. Πριν από δύο χρόνια θυμίζουμε ότι είχε ενεπλακεί σε πολύ σοβαρό τροχαίο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πάρσονς, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω… Ήταν τρελά τα τελευταία χρόνια, αλλά με έκανε να δω πολλά πράγματα από μία διαφορετική οπτική. Είχα πολλά πάνω-κάτω και είμαι ευγνώμων για όλα. Όλη μου την ζωή αυτό που ήθελα ήταν να γίνω παίκτης του NBA και δεν ήξερα ούτε είχα αντιληφθεί τι θα σήμαινε αυτό. Απλώς ήθελα να παίζω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Μπορώ να πω με περηφάνια ότι ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.

Δεν ήταν τέλεια, αλλά πέρασα υπέροχα και θέλω να ευχαριστήσω κάθε άνθρωπο που με βοήθησε να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου, το πρόγραμμα που ακολούθησα στο Γυμνάσιο. Ευχαριστώ το Κολέγιο του Φλόριντα που με προετοίμασε για αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ τους Ρόκετς, τους Μάβερικς, τους Γκρίζλις και τους Χοκς που πίστεψαν σε εμένα και μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω τα όνειρά μου. Σε όλα τα μέλη των προπονητικών επιτελείων τους γιατρούς, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου τους μάνατζερ και πάνω από όλα στους φιλάθλους που με στήριξαν, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Θα μου λείψουν οι πτήσεις, το βίντεο των αγώνων οι αγώνες, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο στάδιο της ζωής μου. Σας ευχαριστώ και σας στέλνω μόνο αγάπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.