Ουόριορς: Συγκινημένος μετά την επιστροφή ο Τόμπσον

Ο Κλέι Τόμπσον δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά από 940 ημέρες.

Ο Αμερικανός παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αγωνίστηκε κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς ήταν ιδιαίτερο για τον ίδιο.

Αρχικά, ο Τόμπσον δήλωσε για την επιστροφή του: “Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά που ποτέ δε θα ξεχάσω. Δε θα ξεχάσω ποτέ την υποδοχή και όσα μας πρόσφερε σήμερα ο κόσμος ιδιαίτερα σε εμένα. Ήταν πολύ όμορφο και άξιζε κάθε λεπτό αναμονής. Από τις ημέρες στην αποθεραπεία μέχρι τώρα, άξιζε το κάθε λεπτό. Ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή που ποτέ δε θα ξεχάσω. Πολλές φορές αναρωτιέσαι αν είσαι ο ίδιος παίκτης και αν έχεις ακόμα την ίδια εκρηκτικότητα, άμυνα, ή σουτ αλλά πραγματικά ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Οι φυσικοθεραπευτές, οι γυμναστές και οι γιατροί έκαναν εξαιρετική δουλειά με εμένα και την αποκατάστασή μου. Έτρωγα σωστά και ήξερα πως όταν έπαιζα θα ήμουν σωστός, επομένως πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια. Περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί στο γυμναστήριο και τους ευχαριστώ”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: “Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος στο πρώτο μου καλάθι και πήρα την προσπάθεια στο floater. Πίστευα ότι ίσως δε θα ήταν πολύ παραγωγική βραδιά για εμένα αλλά το να σκοράρω και να βλέπω το όνομά μου και τις προσπάθειές μου στον πίνακα της στατιστικής σημαίνει πολλά. Τουλάχιστον είμαι εδώ ακόμα και με -2 στα στατιστικά”.

Όσον αφορά τους φιλάθλους των “πολεμιστών”, ο έμπειρος παίκτης δήλωσε: “Αγαπώ τους fans μας και ξέρω την υποστήριξη που μου έχουν δώσει αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν εκτός. Ανυπομονώ να βρω ρυθμό καθώς τα δύο τελευταία χρόνια ήταν περίεργα. Είναι ευλογία που ήμουν στο γήπεδο μαζί τους. Δεν πίστευα τι συνέβαινε κατά την παρουσίασή μου, ήμουν απόλυτα μαγεμένος και άξιζε το κάθε λεπτό”.

Παράλληλα, μίλησε για τους Κάρι και Γκριν: “Ανυπομονώ να παίξω με τον Γκριν και παρά το ότι έλειπε θεωρώ ότι θα μου κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Έχω μεγάλη ιστορία με τον Κάρι και τον Γκριν και δε βλέπω την ώρα να παίξουμε ξανά με γεμάτο ρόστερ. Τώρα που μπορώ να νιώσω την μπάλα και να πάρω τα σουτ νιώθω αισιόδοξος ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και να πάμε για το πρωτάθλημα. Ξέρω αυτό θέλει δουλειά και είναι δύσκολο αλλά το πιστεύω πολύ”.

Τέλος, ο Τόμπσον δήλωσε: “Κοιμήθηκα πολύ καλά το βράδυ. Πήρα το καραβάκι για την προπόνηση και ήταν μία υπέροχη μέρα. Είδα το γήπεδο και με ηρέμησε και σκέφτηκα πόσο ευλογημένος είμαι. Έμεινα εκτός του κινητού και των social μίντια και πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου. Σύγκρινα τον εαυτό μου με τους ρούκι και σκέφτηκα ότι αυτοί έχουν άγχος, εγώ δεν πρέπει να είμαι αγχωμένος. Ήταν πολύ ωραίο το να παίζω πάλι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.