Γιάννης για Greek Night: “Κάθε φορά που έρχεστε, κερδίζουμε” (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δημοσίευσαν ένα όμορφο βίντεο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους ομογενείς που παρακολούθησαν στη Greek Night τα "ελάφια" με του Καβαλιέρς.

Ελληνικό χρώμα είχε η αναμέτρηση των Μιλγούοκι Μπακς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.Τα “ελάφια” είχαν μετατρέψει το συγκεκριμένο παιχνίδι σε Greek Night. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και τη νίκη των Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθύνθηκε στους Έλληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες του Fiserv Forum και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Στα social media οι Μπακς κοινοποίησαν ένα βίντεο με τα όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στα ελληνικά:

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε. Ελπίζω να διασκεδάσατε το παιχνίδι. Όποτε έρχεστε σε Greek Night, πάντα κερδίζουμε κι αυτό είναι καλό. Θα ‘μαι σύντομος. Για σας παίζουμε, όποτε βγαίνουμε στο παρκέ και εκπροσωπούμε την οικογένεια και την ομάδα, εκπροσωπούμε κι εσάς που μας στηρίζετε συνέχεια, κάθε μέρα. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ. Πάντα όποτε έρχομαι, απολαμβάνω την αγάπη σας. Πριν φύγουμε, θέλω να βγάλουμε ένα βίντεο γιατί πέρσι δεν έβγαλα”.

Αναλυτικά η δημοσίευση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.