Αντετοκούνμπο: “Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου…”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τη συγκίνηση του κατά τη διάρκεια της απονομής του δαχτυλιδιού, ενώ στις δηλώσεις του στάθηκε στη σκληράδα που επέδειξαν οι Μπακς για να φτάσουν στη νίκη επί των Νετς.

“Μου ήταν πολύ δύσκολο να ισορροπήσω τα συναισθήματά μου, όμως τα καταφέραμε. Παίξαμε σκληρά, ήμασταν ενωμένοι κι απλά προσπαθούμε να χτίσουμε καλές συνήθειες, παίζοντας δυνατό και σωστό μπάσκετ”, σχολίασε αρχικά ο “Greek Freak“.

Για το γεγονός πως βρίσκεται στο top 75 όλων των εποχών στην ιστορία του ΝΒΑ, είπε: “Είναι σίγουρα μια επιτυχία, όμως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά”.

Για τον Θανάση, είπε: Στο γήπεδο αυτό που κάνει πολύτιμο τον Θανάση είναι ότι προσπαθεί να κλέψει μπάλες, να πάρει ριμπάουντ, να παίξει άμυνα στον καλύτερο αντίπαλο επιθετικό και γενικά να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει.

Αυτό κάνει μία ομάδα. Αυτό χρειαζόμαστε από αυτόν να κάνει. Βγαίνει στο παρκέ και αρπάζει την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που τον έχω δίπλα μου και είναι μέλος μιας ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Και οι δύο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.