ΝΒΑ: “Κορυφαία ομάδα που αντιμετώπισα οι Λέικερς του 2001” (vid)

O πρωταθλητής του 2016 με τους Καβαλίερς, Ρίτσαρντ Τζέφερσον αποκάλυψε την κορυφαία ομάδα που αντιμετώπισε στην πολυετή καριέρα του.

O Ριτσαρντ Τζέφερσον ήταν ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία και ατελείωτες εικόνες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη αφού αγωνίστηκε σε συνολικά 8 ομάδες ενώ κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα με την φανέλα των Καβαλίερς το 2016 με την αξέχαστη και επική ανατροπή η οποία έχει μείνει στην ιστορία πλέον απέναντι στους Ουόριορς.

Ο Τζέφερσον λοιπόν εξέφρασε την άποψή του για την κορυφαία ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης καριέρας του και μάλιστα το έκανε και με πολλά επιχειρήματα.

“Η δεύτερη καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισα ποτέ μου ήταν οι Ουόριορς του 2017. Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Κέβιν Ντουράντ, Ντρέιμοντ Γκριν… Δεν υπήρχε τρόπος να τους αντιμετωπίσεις. Χρειαζόσουν μία Team USA για να τους νικήσεις, δεν υπερβάλλω.

Αλλά η κορυφαία ομάδα που αντιμετώπισα ποτέ ήταν οι Λέικερς του 2001. Ξέρω πως ο Στεφ Κάρι πιστώνεται πως άλλαξε το παιχνίδι, αλλά ο Σακίλ Ο’Νιλ ήταν διαφορετικός και θα σας πω γιατί. Σε ανάγκαζε να έχεις 2-3 ψηλούς στο ρόστερ κι αυτό εξάλειφε τη δυνατότητα να παίξεις με χαμηλά σχήματα.

Έπρεπε να έχεις έναν ή περισσότερους ψηλούς στο παρκέ κι όσο κι αν αγαπώ τον Ντρέιμοντ Γκριν δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα με τον Σακίλ Ο’Νιλ στο prime του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.