Αντετοκούνμπο σε Ιακωβίδη: “Θοδωρή συγγνώμη, δεν μπορεί να σηκώσει όλα τα βάρη μόνος του”

Μήνυμα στήριξης στον Θοδωρή Ιακωβίδη έστειλαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο με αφορμή την κατάθεση ψυχής του Έλληνα αρσιβαρίστα.

Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο παρά τη χαρά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στην Ελλάδα, στάθηκαν στο θέμα που έχει προκύψει με τις συγκλονιστικές δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη και τόνισαν πως οι ίδιοι και η οικογένεια τους θα βρεθούν στο πλευρό του.

Πρέπει να πούμε ένα τεράστιο συγνώμη στον Θοδωρή. Όχι μόνο σε αυτόν, σε όλους. Δεν μπορεί να σηκώσει όλα τα βάρη μόνος του. Είμαστε όλοι μαζί του“, ανέφερε ο Θανάσης, με τον Γιάννη να συμπληρώνει:

“Το να είσαι στο τοπ επίπεδο είναι δύσκολο. Τώρα φέραμε το τρόπαιο είμαστε χαρούμενοι, αλλά όταν ήμουν τραυματίας στο Μιλγουόκι, ήμουν μόνος μου. Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής. Πολλοί δεν μιλάνε γι’αυτό, γιατί λένε “εντάξει παίρνεις τόσα εκατομμύρια, σκάσε”. Εγώ χάρηκα που βγήκε και έκλαψε. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό που περνάει. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον Θοδωρή Ιακωβίδη, μιλήσαμε λίγο στο Instagram. Είμαστε μαζί του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης