Στους Ρόκετς ο Παπανικολάου

Μεγαλώνει η ελληνική παροικία στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ καθώς ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίσει την καριέρα του στους Χιούστον Ρόκετς.

Μεγαλώνει η ελληνική παροικία στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ καθώς ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίσει την καριέρα του στους Χιούστον Ρόκετς.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ του Yahoo Sports, ο 24χρονος φόργουορντ της Μπαρτσελόνα υπέγραψε με τις «ρουκέτες» συμβόλαιο για 1+1 χρόνια το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 9,4 εκατομμύρια δολάρια.
Οι Ρόκετς είχαν αποκτήσει τα δικαιώματα του Παπανικολάου ύστερα από τριπλή ανταλλαγή το καλοκαίρι του 2013 και ενώ είχε γίνει Ντραφτ το 2012 από τος Νικς της Νέας Υόρκης.

Η ομάδα του Χιούστον προσπάθησε και στην αρχή του καλοκαιριού να πείσει τον διεθνή φόργουρντ να περάσει από την άλλη μεριά του Ατλαντικού όμως τότε του προσέφεραν λίγα χρήματα και δεν μπόρεσαν να τον πείσουν.


Μετά από αυτή την εξέλιξη σίγουρα θα νιώθουν δικαιωμένοι και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την κίνηση τους να πουλήσουν τον Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα έναν χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του, γνωρίζοντας παράλληλα πως επιθυμία του παίκτη ήταν να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.