Αντετοκούνμπο: «Ξαναβρήκα τη χαρά για το παιχνίδι»

Ο πρωταθλητής NBA έδωσε ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «The Athletic» μιλώντας για τον τρόπο που έζησε τους τελικούς αλλά και την προηγούμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό μέσο «The Athletic» και φυσικά αναφέρθηκε στη δύσκολη στιγμή του τραυματισμού του στο 4ο παιχνίδι με την Ατλάντα.

«Στα πλέι οφ, επιστρέφοντας μετά το 4ο παιχνίδι με την Ατλάντα, έβλεπα το πόδι μου κι έμοιαζε με αγκώνα. Δεν ήμουν 100% έτοιμος. Ουδείς ασχολείται με αυτό αλλά αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι. Όχι να κερδίσεις ένα παιχνίδι, αλλά να επιστρέφεις ενώ το γόνατό σου μοιάζει με αγκώνα. Έτσι είμαι, δεν πρόκειται να αλλάξω.

Μέχρι να πεθάνω θα είμαι χαρούμενος, γιατί κέρδισα ένα πρωτάθλημα. Όμως πρέπει να προχωράς. Τα τρόπαια μπορεί να σε κρατήσουν πίσω. Πρέπει να βρεις τη χαρά στο παιχνίδι. Να παίζεις, να είσαι ανταγωνιστικός.

Λατρεύω αυτή την πρόκληση. Τώρα είμαστε στην κορυφή και οι άλλες 29 ομάδες θέλουν να μας ρίξουν από αυτή. Το Μιλγουόκι ξαναμπήκε στο χάρτη, τώρα πρέπει να μας σεβαστούν.

Πέρσι στη φούσκα του Ορλάντο ήμουν λυπημένος. Μετά η οικογένειά μου με βοήθησε να προχωρήσω. Αποτραβήχτηκα από τον κόσμο, από τις συζητήσεις για free agent, από την ομάδα μου. Έκανα unfollow τους πάντες στο Instagram, αυτές οι βλακείες δεν μετρούν. Το θέμα είναι να είσαι ευτυχισμένος. Την ξαναβρήκα την ευτυχία, την αγάπη για το παιχνίδι, επέστρεψα και κερδίσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.