Αντετοκούνμπο: «Πριν από 10 χρόνια δεν φανταζόμασταν ότι και τα τρία αδέρφια θα ήμασταν πρωταθλητές στο ΝΒΑ»! (vid)

Με την ταπεινότητα που τον διακρίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη ευτυχία που νιώθει από την κατάκτηση του τίτλου, την προσωπική και οικογενειακή δικαίωση των κόπων και της δουλειάς που έκανε ο ίδιος και τα αδέλφια του, Θανάσης και Κώστας.

Για την στόχευση κατάκτησης του τίτλου στο ΝΒΑ από τους Μιλγουόκι Μπακς, την πορεία της οικογενείας του από τα Σεπόλια και την δύσκολη καθημερινή επιβίωση μέχρι την άνετη διαβίωση τους στο Μιλγουόκι και για την υπερηφάνια των γονιών του, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την παρέλαση των πρωταθλητών του ΝΒΑ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος για τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και όλον τον οργανισμό για όλα όσα κάναμε φέτος. Δουλέψαμε πάρα πολύ, πιστέψαμε στους εαυτούς μας ώστε να ανταγωνιστούμε για το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει. Προσπαθώ να ζήσω τη στιγμή μαζί σας και με τους συμπαίκτες μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την ιστορία της οικογένειάς του λέγοντας ότι «είναι μια απίστευτη ιστορία. Δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Είναι τρελό ότι τρεις από εμάς είμαστε πρωταθλητές ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αν μας έλεγαν πριν από δέκα χρόνια ότι το 2021 οι τρεις μας θα ήμασταν πρωταθλητές δεν θα το πίστευα. Ξέρω ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι περήφανοι για εμάς και γι ‘αυτό είμαι πολύ χαρούμενος».

Στη συνέχεια γύρισε προς την πλευρά του αδερφού του, οποίος το… ζούσε μέσα από το αυτοκίνητό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ΤΑ (σ.σ. Thanasis Antetokounmpo), τι γίνεται; Μιλγουόκι, τα καταφέραμε. Τα καταφέραμε. Αυτή είναι η πόλη μας. Είναι απίστευτο!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.