Αντετοκούνμπο: «Τρόλαρε» όσους αντιπάλους τον ειρωνεύονταν για την καθυστέρηση στις βολές και έκανε…αναπαράσταση…10 δευτερολέπτων (vid)

Οι φίλαθλοι του Μιλγουόκι μετρούσαν αντίστροφα στην εικονική εκτέλεση της βολής και ζητούσαν από τον Αντετοκούνμπο να καθυστερήσει περισσότερο από τα 10 δευτερόλεπτα για να πικάρουν τους αντίπαλους φιλάθλους των «ελαφιών»

Σε όλη την διάρκεια των play offs του ΝΒΑ και ειδικά στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας και του ΝΒΑ, όλοι οι αντίπαλοι φίλαθλοι των Μπακς, ειρωνευόντουσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την καθυστέρηση του στην εκτέλεση των ελευθέρων βολών. Για τα 10 δευτερόλεπτα που χρειαζόταν για να εκτελέσει τις βολές και τις δοκιμές που έκανε χωρίς την μπάλα στα χέρια του. Χρονομετρούσαν αντίστροφα για να τον αγχώσουν, ενώ έγινε και σύσταση από το ΝΒΑ με την προειδοποίηση επιβολής προστίμου.

Ο Έλληνας σταρ τους περίμενε όλους αυτούς στην…γωνία! Ευστόχησε σε 17 από τις 19 βολές που εκτέλεσε στο Game 6 και στην παρέλαση, εν κινήσει πάνω στο διώροφο λεωφορείο, έκανε τις ίδιες κινήσεις και χρονοτριβούσε στην εκτέλεση μίας βολής. Σούταρε στο πλήθος των φιλάθλων του Μιλγουόκι και πέταξε την μπάλα, γνωρίζοντας μια ακόμα αποθέωση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.