ΝΒΑ: “Κεραυνοί” Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς άσκησε σκληρή κριτική στην επιλογή του ΝΒΑ να ξεκινήσει νωρίτερα τη σεζόν, θεωρώντας ότι οι φετινοί σοβαροί τραυματισμοί παικτών έχουν εκει την εξήγησή τους.

O “βασιλιάς” έγραψε σε μια σειρά από tweets:

«Όλοι εσείς δεν θέλατε να με ακούσετε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί. Ήθελα μόνο να προστατεύσω την υγεία των παικτών, οι οποίοι αποτελούν το απόλυτο “προϊόν και προνόμιο” του παιχνιδιού μας. Αυτοί οι τραυματισμοί δεν είναι απλά “μέρος του παιχνιδιού”.

Οφείλονται στην έλειψη ξεκούρασης, πριν την επιστροφή μας. Οκτώ, ίσως και εννέα πιθανοί All Star έχουν χάσει αγώνες των πλέι οφ (ο μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία της λίγκας). Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος της σεζόν για το πρωτάθλημα και τον κόσμο, όμως χάνουμε πολλούς από τους αγαπημένους μας παίκτες. Είναι τρελό.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που γνωρίζει για το πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα μέσα στη διάρκεια της χρονιάς, αυτός είμαι εγώ. Μιλάω για την υγεία όλων μας, των παικτών. Σιχαίνομαι που βλέπω τόσους τραυματισμούς αυτή τη χρονική περίοδο. Λυπάμαι για τον κόσμο, εύχομαι πως θα μπορούσατε να δείτε όλους τους αγαπημένους σας παίκτες αυτή τη στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης