NBΑ: Με μπλουζάκι…κραξίματος, ο Μαλόουν αποθέωσε τον MVP Γιόκιτς

Δεκάδες...μειονεκτήματα στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Νίκολα Γιόκτς, δεν του στέρησαν τον τίτλο του MVP και ο προπονητής του, Μάικλ Μαλόουν, βρήκε τον ειρωνικότερο τρόπο να διαφημίσει την προσωπική επιτυχία του Σέρβου σέντερ.

Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγγετς, Μαλόουν βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να συγχαρεί τον παίκτη του, Νίκολα Γιόκιτς που κέρδισε τον φετινό τίτλο του MVP στο ΝΒΑ.

ο

Ο Σέρβος σέντερ που έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν του στην «λίγκα» και άξιζε να ψηφισθεί για την θέση του πολυτιμότερου παίκτη, άκουσε τον προπονητή του να τον εγκωμιάζει για τα προτερήματα του, φορώντας μπλούζα που ανέγραφε τα μειονεκτήματα του στην κριτική που του γίνεται για τα ατομικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του. Με μεγάλη διάθεση ειρωνείας, ο Μαλόουν φόρεσε μια μπλούζα στην οποία η μπροστινή πλευρά γράφει όλα τα αρνητικά του παίκτη του, όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνον, ενώ στην πίσω πλευρά απαντάει σε όλους αυτούς, ότι αυτά που έχουν ειπωθεί, με την κατάκτηση του MVP. από τον παίκτη του.

Ο Αμερικάνος τεχνικός, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ειρωνικού σχολιασμού, έδειξε ότι με…τόσα μειονεκτήματα που καταλογίζουν στον Γιόκιτς, αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ στην τρέχουσα περίοδο.

Το σχόλιο στο twitter:

https://twitter.com/DefPenHoops/status/1402438547454533634


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.