Τζέιμς: «Ο Νας μου δίνει ελευθερίες και αυτό με βοηθά πολύ»

Ο Μάικ Τζέιμς κάνει «όνομα» στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μπρούκλιν Νετς και σε δηλώσεις του στάθηκε στην επιρροή του προπονητή του, Στιβ Νας.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, διαπρέπει στο NBA με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων . Ο Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει ο Στιβ Νας σε αυτό το κομμάτι και στο πως εκείνος προσπαθεί να βοηθήσει τους Big-Three, Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν μέσα στο παρκέ.

«Ο κόουτς Στιβ Νας μού δίνει ελευθερία. Θέλει από μένα να δίνω τον ρυθμό. Έχω τεράστια ελευθερία για να είμαι δημιουργικός, να πασάρω ή να σουτάρω όταν είμαι ελεύθερος. Νομίζω ότι το να έχω έναν προπονητή σαν αυτόν με βοηθάει πολύ, γνωρίζοντας ότι με εμπιστεύεται και μου δίνει ελευθερία.

Δεν ξέρω πόσο έχω βελτιωθεί τον τελευταίο μήνα. Προσπαθώ να βελτιωθώ, να μπω στο σύστημα, να κάνω αυτά τα μικρά πράγματα που είναι απαραίτητα αφού έχουμε τρεις από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Προσπαθώ να πάρω την πίεση από τους Big Three όσο το δυνατόν περισσότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός, ο οποίος μεσούσης της σεζόν δεν είχε φύγει και με τον… καλύτερο τρόπο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.