NBA: Το Λος Άντζελες κοντά στον αποκλεισμό (pic)

Κλίπερς και Λέικερς είναι ένα βήμα μακριά από τον αποκλεισμό και θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση αν θέλουν να ανατρέψουν τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Οι ομάδες του Λος Άντζελες τα έχουν βρει κάτι παραπάνω από δύσκολα και μάλιστα μόλις στον πρώτο γύρο των playoffs και βρίσκονται μόλις ένα βήμα μακριά από τον αποκλεισμό, γεγονός που αν τελικά συμβεί θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και αυτόματα θα αφήσει εκτός συνέχειας δυο μεγάλους ηγέτες όπως είναι οι Τζέιμς και Λέοναρντ.

Οι ομάδες του “LA” είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει αν θέλουν να μείνουν ζωντανές πάρουν πάση θυσία τον επόμενο αγώνα και να φέρουν σε ισορροπία τις σειρές, σε διαφορετικό σενάριο η σεζόν θα ολοκληρωθεί άδοξα για δυο ομάδες που είχαν και πάλι υψηλούς στόχους. Οι Λέικερς θα δώσουν το 6ο ματς εντός έδρας με το Φοίνιξ και την συμμετοχή του Άντονι Ντέιβις να κρίνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την ώρα που οι “Κλιπς” θα πρέπει να κάνουν μια ακόμα νίκη στην έδρα του Ντάλας για να δώσουν περαιτέρω ζωή στην σειρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.