Μπακς: Ο Γιάννης θέλει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κρατάει τη νίκη 117-114 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπρούκλιν Νετς και θέλει από την ομάδα του να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε πως δεν έχουν σημασία οι 49 πόντοι που σημείωσε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως το σημαντικότερο για τον ίδιο είναι να κερδίζει η ομάδα του. Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον Κέβιν Ντουράντ.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Δεν είχα κόντρα με τον Ντουράντ, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί τότε ο Ντουράντ θα βάλει 50 πόντους. Συνέχισα να παίζω επιθετικά, στο τέλος κατέβασα λίγο τον ρυθμό. Δε σημαίνει κάτι για μένα το γεγονός πως πέτυχα 49 πόντους, το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν θέλουμε να πάμε στους τελικούς, θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε και στα πλέι οφ και ελπίζω και τότε να κερδίσουμε”.

Στη συνέχεια, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: “Είναι σπουδαίο να παίζεις απέναντι σε τέτοιους παίκτες όπως ο Ντουράντ και ο Ίρβινγκ, δύο πρωταθλητές. Θέλεις να είσαι μέρος ενός τέτοιου αγώνα, απέναντι στους καλύτερους. Αλλά για μένα δε σημαίνει τίποτα αυτό το παιχνίδι, είναι καλό για τον κόσμο αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να πάμε να δούμε βίντεο. Μεγαλώνοντας θέλεις πάντως να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια, απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους”.

Όσον αφορά στη “μονομαχία” του με τον Κέβιν Ντουράντ δήλωσε: “Δεν πήγαινα… μπρος πίσω στο σκοράρισμα με τον Ντουράντ, κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Ο Ντουράντ είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών. Ήταν μία ομαδική προσπάθεια, να προσπαθήσουμε να τον δυσκολέψουμε και να μπορέσω να είμαι στη θέση για να σκοράρω. Σίγουρα είναι ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του ΝΒΑ, κάνει απίστευτα πράγματα και σίγουρα είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούσα για να μπορέσω να γίνω σαν και αυτός. Όταν ήμουν 16 χρονών τον έβλεπα στους τελικούς, εγώ βέβαια είμαι άλλο στυλ. Είναι ένας παίκτης που βγαίνει μία φορά σε κάθε γενιά”.

Τα σχετικά βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.