Μπακς: Αισιόδοξος παρά την ήττα ο Γιάννης (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως πιστεύει στις δυνατότητες των Μιλγουόκι Μπακς, παρά την ήττα από τους Μέμφις Γκρίζλις, εντός έδρας.

Ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε πως απλά δεν ήταν η βραδιά των “ελαφιών” στον αγώνα με τις “αρκούδες”.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Νομίζω ότι η ομάδα έκανε καλή δουλειά, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν ήταν η βραδιά μας. Προφανώς ήμουν έτοιμος να παίξω, έπαιξα 29 λεπτά. Είναι δύσκολο να μην παίζω σε όλο το τέταρτο δωδεκάλεπτο, αλλά ξέρω ποιος είναι ο στόχος και πρέπει να ακολουθήσω το πλάνο. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, έχουμε καλούς παίκτες. Προφανώς, είναι δύσκολη χρονιά, με πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρόνο. Χρειάζεται να μένουμε ασφαλείς με την πανδημία, αλλά όταν επιστρέψουν όλοι θα είμαστε μία σπουδαία ομάδα, που θα είναι καλή στα play offs”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Ο Μπουντενχόλζερ είναι ο προπονητής μας, έχει ένα πλάνο, μελετάει το παιχνίδι και έχει 10-15 ανθρώπους που τον βοηθάνε, βγάζοντας το σχέδιο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Το μπάσκετ είναι τέχνη. Έχεις τον καμβά σου, το σχέδιο που σου έχουν δώσει, και βγαίνεις στο παρκέ προσπαθώντας να ζωγραφίσεις. Κάποιες φορές το σχέδιο θα βγει, κάποιες άλλες όχι, απλά επειδή δεν ήταν η δική μέρα μου”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.