Μπακς: Ο Γιάννης είχε αρχίσει να εκνευρίζεται (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε πως δεν του άρεσε να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης και πως είχε αρχίσει να εκνευρίζεται.

Ο Έλληνας παίκτης εμφανίστηκε χαρούμενος μετά την επιστροφή του στα παρκέ, στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ατλάντα Χοκς, όπου τα “ελάφια” πήραν τη νίκη 120-109.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αστέρας των “ελαφιών” δήλωσε: “Είναι δύσκολο, απαιτεί πολλά. Με ενοχλεί πριν το ματς, είναι περίεργο. Πρέπει να κάνω κάποια πράγματα για το γόνατό μου, είναι έξτρα πράγματα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Εδώ και δύο χρόνια σχεδόν προετοιμάζω κάποια πράγματα για το δεξί γόνατό μου. Τώρα πρέπει να το κάνω και για το αριστερό. Πρέπει να το κάνω για να μπορώ να παίζω”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο τον επηρεάζει ο συγκεκριμένος τραυματισμός: “Δεν το ξέρω. Ο πόνος έρχεται και φεύγει. Αν το προσέξεις, θα φύγει, αν όχι θα είναι εκεί. Παίζω όλη τη σεζόν προσέχοντας το δεξί γόνατό μου. Θα το κάνω ξανά, είναι μία διαδικασία. Δε χρειάζεται να γκρινιάζω, απλώς να κάνω τη δουλειά μου”.

Τέλος, ο διεθνής παίκτης δήλωσε πως θα πρέπει να βρει και πάλι τον ρυθμό του: “Έμεινα εκτός για 6 ματς. Πρέπει να βρω ξανά τον ρυθμό μου, να συνηθίσω ξανά. Η ανάσα μου είναι κομμένη μετά από τέτοια απουσία, όσο γυμνασμένος και αν είσαι. Είναι η πρώτη φορά που το δέχτηκα καλά, γιατί πονούσα. Αν πρέπει να καθίσω έξω, τότε θα καθίσω. Μετά από 2-3 ματς άρχισα να εκνευρίζομαι. Και τότε ήρθε το ματς στη Μινεσότα, ήμουν έτοιμος να παίξω. Αλλά έπρεπε να ακούσω την ομάδα”.

Τα σχετικά βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.