NBA: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Όλντριτζ! (pic)

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση για λόγους υγείας. Διαβάστε το συναισθηματικό του αντίο.

O 36χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τη φανέλα μόλις λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στους Μπρούκλιν Νετς εξαιτίας προβλημάτων στην καρδιά.

Το αντίο του ήρθε με τη μορφή επιστολής, στην οποία αναφέρει:
Σήμερα, γράφω αυτό το γράμμα με βαριά καρδιά.

Στο τελευταίο μου παιχνίδι έπαιξε ενώ υπέφερα από αρυθμίες. Αργότερα εκείνο το βράδυ ο σφυγμός μου έγινε χειρότερος, κάτι που με ανησύχησε ακόμα περισσότερο.

Το επόμενο πρωί ενημέρωσα την ομάδα και με βοήθησαν πολύ να πάω στο νοσοκομείο και να βγω από αυτό.

Αν και είμαι καλύτερα τώρα, ό,τι έινωσα εκείνο το βράδυ με την καρδιά μου ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω βιώσει.

Με βάση το παραπάνω, πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποσυρθώ από το ΝΒΑ. Για 15 χρόνια έβαζα το μπάσκετ πρώτο, όμως τώρα είναι η ώρα να βάλω προτεραιότητα την υγεία μου και την οικογένεια μου.

Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει δώσει το παιχνίδι: τις υπέροχες αναμνήσεις, τα πάνω και τα κάτω, τις φιλίες που έκανα και θα κρατήσω μαζί μου για πάντα. Ευχαριστώ το Πόρτλαντ που επέλεξε στο ντραφτ ένα κοκαλιάρικο παιδί από το Τέξας, δίνοντας του μια ευκαιρία. Η πόλη του Πόρτλαντ μου έχει δώσει κάποια αξέχαστα χρόνια που θα παραμείνουν για πάντα στην καρδιά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Σπερς που με έβαλαν στη οικογένεια και μου έδωσαν 5 χαρούμενα χρόνια. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το Μπρούκλιν. Με θέλατε για αυτό που είμαι σε ένα παιχνίδι που αλλάζει τόσο πολύ, μου ζητήσατε να έρθω και απλά να κάνω ό,τι κάνω, κάτι που ήταν όμορφο να το ακούς. Λυπάμαι που δεν κράτησε πολύ, αλλά σίγουρα πέρασα καλά όντας μέλος αυτου του ξεχωριστού γκρουπ.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε κάτι θα τελειώσει, οπότε φροντίστε να το απολαμβάνετε κάθε μέρα. Μπορώ να πω ειλικρινά πως έκανα ακριβώς αυτό.

Λ.Α


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.