Ο κλέψας του κλέψαντος στους τελικούς

το Μαϊαμι επικράτησε 88-86 των Μάβερικς και πλέον προηγείται με 2-1 νίκες στους τελικούς.

Οι Χιτ έχουν βάλει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Με τον Ουέιντ να πετυχαίνει 29 πόντους, το Μαϊαμι επικράτησε 88-86 των Μάβερικς και πλέον προηγείται με 2-1 νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχοντας πάρει διαφορές που έφταναν τους 13 πόντους, αλλά το Ντάλας κατάφερνε να ροκανίζει τη διαφορά και να επιστρέφει στη διεκδίκηση της νίκης. Συγκεκριμένα στη δεύτερη περίοδο το 31-45 έγινε 43-47 και στην τρίτη περίοδο το  42-55 έγινε 59-57.

Οποτε χρειάστηκε ο Νοβίτσκι ήταν εκεί για την ομάδα του, αλλά ένας κούκος ποτέ δεν φέρνει την άνοιξη. Μπορεί επιθετικά στα κρίσιμα σημεία να μην υπήρχε κανένας άλλος παίκτης των γηπεδούχων που να έκανε τη διαφορά, αλλά αμυντικά τα πήγαν εξαιρετικά αφήνοντας τους Χιτ δύο φορές με την μπάλα στα χέρια.

Η άμυνα σε συνδυασμό με τους διαδοχικούς πόντους του Νοβίτσκι έφερε τους Μάβερικς στο ίδιο σημείο με τους Χιτ και το παιχνίδι μετατράπηκε σε θρίλερ και απαγορευμένο για καρδιακούς. Ο Μπος με σουτ από τα πλάγια έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στα 30 δεύτερα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μία λάθος πάσα του Νοβίτσκι και ένα άστοχο σουτ του Τζέιμς έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Ο Αμερικανός άσος προσπάθησε να “σκοτώσει” το Ντάλας, αλλά δεν βρήκε στόχο με τον Γερμανό να μαζεύει το ριμπάουντ και να ζητά αμέσως το τάιμ άουτ.

Το μεγάλο αστέρι των Μάβερικς όπως ήταν φυσικό “πήρε” το τελευταίο σουτ, ωστόσο η μπάλα δεν κατέληξε στο διχτάκι και έτσι το Μαϊαμι πήρε κεφάλι στις σειρά με 2-1 νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.