Τζέιμς: «Όλα τα σουτ έμπαιναν»

Έκπληκτος με την εμφάνισή του και τους 61 πόντους που σημείωσε στη νίκη 124-107 των Μαϊάμι Χιτ επί των Σάρλοτ Μπόμπκατς εμφανίστηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Έκπληκτος με την εμφάνισή του και τους 61 πόντους που σημείωσε στη νίκη 124-107 των Μαϊάμι Χιτ επί των Σάρλοτ Μπόμπκατς εμφανίστηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως ένιωθε λες και πετούσε μπαλάκι του γκολ στη θάλασσα. Παράλληλα, ο παίκτης των πρωταθλητών υπογράμμισε πως σε κάθε ματς προσπαθεί να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης.

Αρχικά, ο Τζέιμς τόνισε: «Ένιωσα σαν να είχα ένα μπαλάκι του γκολφ και το πετούσα στη θάλασσα. Όλα τα σουτ έμπαιναν. Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι έγινε. Αισθανόμουν καλά από το πρώτο ημίχρονο, αλλά κάποιες φορές μπορεί στην ανάπαυλα να χάσεις το ρυθμό σου. Όμως κατάφερα να βάλω 25 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο και τότε κατάλαβα πως ήταν μια από αυτές τις νύχτες».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: «Ο Θεός μού έχει δώσει κάποια απίστευτες ικανότητες για να παίζω μπάσκετ. Απλώς εγώ προσπαθώ να τις αξιοποιώ κάθε βράδυ. Σε κάθε αγώνα θέλω να είμαι ο MVP, για την ομάδα μου, για μένα, για την οικογένειά μου…. Έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου και πρέπει να ανταποκρίνομαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.