NCAA: Φοβερή ανατροπή και τίτλος για το Κάνσας (hls)

Το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του κατέκτησε το Κάνσας, καθώς επιβλήθηκε 72-69 του Νορθ Καρολάινα στον τελικό της Νέας Ορλεάνης.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με μεγάλες συγκινίσεις και ανατροπές, με το Κάνσας να ολοκληρώνει τη March Madness με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στο Νορθ Καρολάινα, καθώς ήταν η ομάδα που ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό, είχε σωστές επιλογές στις δύο πλευρές του γηπέδου και πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά 15 πόντων (25-40).

Τα πάντα, ωστόσο, άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Το Κάνσας παρουσιάστηκε μεταμορφωμένο προς το καλύτερο, με “όπλο” την άμυνα του κράτησε πολύ χαμηλά τον αντίπαλο και σε συνδυασμό με τις σωστές επιλογές του στην επίθεση, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου με 72-69.

Για τους πρωταθλητές πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ντέιβιντ Μακόρμακ και Τζέιλεν Γουίσλον που πέτυχαν 15 πόντους, ενώ για το Νορθ Καρολάινα, οι Αρμάντο Μπέικοτ και Αρ Τζέι Ντέιβις ολοκλήρωσαν τον αγώνα με επίσης 15 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.