Τσατανούγκα-Φέρμαν 64-63 (παρ.): Ο τίτλος κρίθηκε με απίθανο buzzer-beater του Ζαν-Μπαπτίστ (hls)

Οι Τσατανούγκα Μοκς κατέκτησαν τον τίτλο της SoCon (Southern Conference) επικρατώντας με 64-63 των Φέρμαν Πάλαντινς στην παράταση. Μυθικό φινάλε τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στο φινάλε με τον Ντέιβιντ Ζαν-Μπαπτίστ να κρίνει το παιχνίδι με buzzer beater.

Μετά από έξι χρόνια οι Τσατανούγκα Μοκς θα βρεθούν και πάλι στο τελικό τουρνουά του NCAA! Το σύνολο του Λαμόντ Πάρις χρειάστηκε ένα απίθανο τρίποντο του Ντέιβιντ Ζαν-Μπαπτίστ στην λήξη του έξτρα πεντάλεπτου για να πάρει την πρόκριση.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα του δεν προμήνυε με τίποτα για αυτό που ακολούθησε. Το 26-16 του πρώτου ημιχρόνου υπέρ των Φέρμαν Πάλαντινς παρέπεμπε περισσότερο σε γυναικείο μπάσκετ. Όμως, το διακύβευμα ήταν τόσο μεγάλο που και οι δύο ομάδες είχαν αρκετό άγχος. Στην επανάληψη τα πάντα άλλαξαν, οι Μοκς γύρισαν το ματς, προηγήθηκαν με 8 πόντους και έδειχναν να κυριαρχούν. Σε εκείνο το σημείο ο συγκινητικός Μάικ Μπόθγουελ (24 πόντους) αφυπνίστηκε και πήρε στις πλάτες του το Φέρμαν για να στείλει το ματς στην παράταση με απίθανο τρίποντο που διαμόρφωσε το 51-51 της κανονικής διάρκειας.

Ο Μπόθγουελ συνέχισε το… βιολί του στην παράταση όμως λογάριαζε χωρίς τον Ζαν-Μπαπτίστ, ο οποίος με το τρίτο του τρίποντο (είχε 2/9 σε εκείνο το σημείο) χάρισε τη νίκη και τον τίτλο της Southern Conference στην Τσατανούγκα!

Τα ημίχρονα: 16-26, 51-51, 64-63 (παρ.)

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.