Αρμάνι – Σάσαρι 91-82: Έτοιμη για τελικό και 2-0 (hls)

Η Αρμάνι έκανε το 2-0 με την Σάσαρι στους ημιτελικούς της ιταλικής λίγκας, κερδίζοντάς την στο Μιλάνο με 91-82 και πλέον θέλει μια ακόμα νίκη για να παίξει στους τελικούς. Μεγάλο παιχνίδι από τον Σέρχι Ροντρίγκεζ...

Η Σάσαρι προσπάθησε να κάνει το μπρέικ και να μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της πρόκρισης για τον τελικό, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Αρμάνι είχε τις προσωπικότητες να κερδίσει και να διπλασιάσει τις νίκες της. Ο Σέρχι Ροντρίγκεζ με 19 πόντους και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Μεσίνα, ενώ ο Σιλντς με 16 πόντους ήταν καταλυτικός στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης κι εκεί που κρίθηκαν όλα.

Η Σάσαρι με τον Μπέντζιους να έχει 23 πόντους και να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης στην θέση του οδηγού, όμως, όταν κρίνονταν όλα η καλή άμυνα της Αρμάνι περιόρισε την επιθετική δράση των φιλοξενούμενων. Ο Λόγκαν με προσωπικά ξεσπάσματα έδειξε ιδιαίτερα επικύνδυνος για τους Μιλανέζους, όμως και το δικό του θέμα το έλυσε η καλή άμυνα του δευτέρου δεκαλέπτου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.