Βίρτους-Πέζαρο 88-75: Επέστρεψε στις νίκες με οδηγό τον Ουίμς

Η περσινή πρωταθλήτρια «έκλεισε» την παρένθεση της ήττας της από την Ντερτόνα και σημείωσε την 6η νίκη της στην Legabasket, ενώ το Πέζαρο συνεχίζει με μια νίκη σε 7 αγωνιστικές.

Η Βίρτους επέστρεψε στις νίκες για την 7η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και επικράτησε του Πέζαρο με 88-75, στην Μπολόνια, με τον Τεόντοσιτς να σκοράρει ένα καλάθι σε 27 λεπτά συμμετοχής και τον Μπελινέλι να παίζει μίνο στο πρώτο ημίχρονο για 11 λεπτά και να μην πετυχαίνει πόντο. Για την Βίρτους, ο Κάιλ Ουίμς εξελλίσεται σε «φύλακα-άγγελο» και αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή στην επίθεση της περσινής πρωταθλήτριας, ενώ δριμύτερος επιστρέφει σταδιακά ο Νικόλο Μάνιον, μετά την πολύμηνη απουσία του, λόγω της απώλειας βάρους από την σαλμονέλα που είχε πάθει, τον προηγούμενο Ιούνιο.

Χάρμα ιδέσθαι για την ομάδα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, ήταν ο 39χρονος, Κάρλος Ντελφίνο που σημείωσε 14 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής, ενώ οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν με 18-21 στο α’ δεκάλεπτο, διατήρησαν την επαφή τους με το προβάδισμα της Βίρτους στο σκόρ, μέχρι το 32′. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό και διαπιστώνοντας ότι το δίδυμο των Αμερικάνων, Στάνφορντ και Λάρσον στην περιφέρεια του Πέζαρο, δεν είχε σημαντική επιθετική συνεισφορά, έφτασαν με χαλαρότητα στην έκτη νίκη τους.

Δεκάλεπτα: 18-21, 48-41, 65-59, 88-75

Η στατιστική εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.