Βίρτους Μπολόνια – Ντερτόνα Τορτόνα 74-66: Δύσκολα οι πρωταθλητές, τραυματίστηκε ο Ούντο (hls)

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Supercoppa και πλέον περιμένει με αγωνία να εκτιμηθεί η κατάσταση του Ούντο.

Η Βίρτους Μπολόνια στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Supercoppa υποδέχτηκε την Τορτόνα με τους πρωταθλητές να επικρατούν δύσκολα με σκορ 74-66 και παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο κατάφερε μετά από το πρώτο ημίχρονο να χτίσει μια διαφορά υπέρ της οποία έφτασε και σε διψήφιο επίπεδο, με την μεγαλύτερη τιμή της να κυμαίνεται στους 14 πόντους.

Η Τορτόνα δεν παράτησε το παιχνίδι προσπάθησε να μείνει μέσα σε αυτό και τα κατάφερε αφού περίπου δυο λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα η διαφορά ήταν στο καλάθι .Εξαιρετική παρουσία είχε ο Μάικ Νταμ οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Άριελ Φιλόι με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Στην αντίπερα όχθη κορυφαίος ήταν ο Κέβιν Χέρβι με 18 πόντους και 18 ριμπάουντ (!) με τον Τεσιτόρι να ακολουθεί με 14 και τον Ουίμς να προσθέτει άλλους 11 πόντους.

Ο Έκπε Ούντο αποχώρησε με φορείο αφού τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο σε μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη και πλέον άπαντες στις τάξεις των πρωταθλητών περιμένουν να μάθουν το μέγεθος του προβλήματος μετά από της εξετάσεις που θα γίνουν.

Στα ημιτελικά η Βίρτους θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Βενέτσια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.