Νέα εποχή Novasports: H πιο HOT σεζόν με 9 κανάλια και πάνω από 3.000 αγώνες ξεκινά στις 12 Αυγούστου!

Η νέα εποχή Novasports από τις 12 Αυγούστου είναι πλέον γεγονός!

Η νέα εποχή Novasports από τις 12 Αυγούστου είναι πλέον γεγονός! Με περισσότερους από 3.000 αγώνες για τη σεζόν 2021-2022, με μία πληθώρα συναρπαστικών πρωταθλημάτων, με ακόμη περισσότερα σπορ, με νέες εκπομπές και 9 αθλητικά κανάλια, η εμπειρία Novasports περνά σε μία νέα εποχή θεάματος.

Με τον εμπλουτισμό του premiumsports περιεχομένου, οι συνδρομητές Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα μέσα από 9 πλέον κανάλια, έξι πλήρως ανανεωμένα και τρία καινούργια,με ακόμη πιο δυναμική παρουσίαση των Live αγώνων, με νέο look, με κάθε κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο για κάθε αθλητικό προορισμό.

NovasportsPrime: Ο προορισμός των κορυφαίων αγώνων

Το κανάλι θα φιλοξενεί τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και όλα τα συναρπαστικά “ElClasico” σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ…ακόμη και τένις! Εδώ, θα προβάλλεται και η δημοφιλής και αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών». Οι συνδρομητές το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συντονιστούν στο Novasports Prime όπου έρχονται νέες εκπομπές ποδοσφαίρου και μπάσκετ με τη δημοσιογραφική ομάδα του Novasports σε… καινούργιους  ρόλους!

Novasports1, Novasports2, Novasports3: Ο προορισμός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Ο προορισμός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα είναι από τις 12 Αυγούστου τα Novasports1, Novasports2 και Novasports3. Το ισπανικό πρωτάθλημα της LaLiga θα φιλοξενείται στο Novasports1, η γαλλική Ligue 1 στο Novasports2 ενώ το Novasports3 θα είναι γεμάτο γκολ και θέαμα από τις αναμετρήσεις της γερμανικής Bundesliga! Ακόμη, οι αγώνες της ολλανδικής Eredivisieκαι της βελγικής JupilerProLeague, η EFLChampionship Αγγλίας, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο MLS και τα Κύπελλα Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας και Βελγίου θα συμπληρώνουν το πλούσιο πρόγραμμα των Live μεταδόσεων.

Novasports4, Novasports5: Ο προορισμός του μπάσκετ

Και έρχονται απίθανες ασίστ, εντυπωσιακά καρφώματα και μεγάλα καλάθια να γεμίζουν το Novasports4 και το Novasports5. Όλο το μπάσκετ του κόσμου με τους αγώνες της EuroLeague, του EuroCup και των διοργανώσεων της FIBA, καθώς και η ιταλική Lega Serie A  θα σκοράρουν τρίποντα εδώ!

Novasports6: Ο προορισμός για μεγάλα σερβίς, μεγάλα χτυπήματα και τέρμα τα γκάζια

Δράση, αδρεναλίνη, ταχύτητα, σερβίς, smash και set point θα μας εντυπωσιάζουν στο Novasports6! Οι τοπ αθλητές στο τένις, το βόλεϊ, το γκολφ, την πυγμαχία και σε άλλα αθλήματα, θα φιλοξενούνται εδώ.  Το κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο, το Wimbledon, οι διοργανώσεις ATP Cup & Davis Cup τα μεγάλα ραντεβού με το Top10 των παγκόσμιων αθλητών στο τένις. Όλα τα Major τουρνουά του γκολφ. Η σημαντικότερη συνάντηση στο βόλεϊ παγκοσμίως στο FIVB World Championship καθώς και αγώνες αυτοκινήτων DTM, πυγμαχίας και ΜΜΑ θα πλαισιώνουν το κανάλι.

NovasportsStart: Ο προορισμός των επιλεγμένων αγώνων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Νέα επίσης προσθήκη το Novasports Start με επιλεγμένους αγώνες όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Μια ποικιλία αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ καθώς και ντοκιμαντέρ  και αφιερώματα από το πλούσιο αρχείο του Novasports.

NovasportsNews: Ο προορισμός των highlights και της γρήγορης ενημέρωσης

Τέλος, το αγαπημένο κανάλι των τηλεθεατών, το κανάλι ​των highlights, των συνεντεύξεων, των ειδήσεων και της γρήγορης ενημέρωσης μετονομάζεται σε Novasports News και αποκτά φρέσκια φιλοσοφία, αμεσότητα και μοντέρνα στοιχεία.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί στις 12 Αυγούστου ξεκινά η πιο HOT σεζόν!

Μόνο Novasports!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.