Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, μας έφτασε στα όρια μας» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άρχισε τις δηλώσεις του με μία παραδοχή για τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την επιστροφή στους τίτλους:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μας έφτασε στα όριά μας. Έβαλε και δύσκολα σουτ και μας έβαλε πίεση. Όμως, μείναμε ήρεμοι. Παίξαμε με αυτοπεποίθηση. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή τα τελευταία 15′ και πήραμε ώθηση. Βρήκαμε ρυθμό, για να σουτάρουμε καλύτερα και μετά κάναμε τα πράγματα που έπρεπε. Είναι ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει από τους τρεις που έχουμε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πριν από το ματς παρουσιάστηκε από τα media πως είναι ένα ματς ζωής και θανάτου. Όπως είπε και ο Γιαννάκης κάποτε: “Έχω παίξει πολλά ματς ζωής ή θανάτου, αλλά είμαι ακόμα ζωντανός”. Σε έναν τελικό δύο παίζουν, ένας κερδίζει. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό και στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε τους προέδρους και τους οπαδούς μας. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας».

Για το κατά πόσο το 4ο δεκάλεπτο ήταν το κορυφαίο του με τον Ολυμπιακό από τακτικής άποψης: «Δεν μπορώ να θυμηθώ, έχουμε κάνει σημαντικά παιχνίδια και στην Ευρώπη. Δεν θέλω να πω ότι το Κύπελλο είναι μεγαλύτερη επιτυχία από την Euroleague. Οι παίκτες μεταφράζουν τις αποφάσεις του προπονητή. Εκείνοι έπαιξαν τρομερή άμυνα. Δεν αφήσαμε τίποτα στον Παναθηναϊκό, ό,τι σούταρε ήταν μαρκαρισμένο. Έτσι βρίσκεις σκορ και πιο εύκολα στην επίθεση. Υπήρξαν και κάποιες σημαντικές στιγμές στην επίθεση, όπως ένα τρίποντο του Ντόρσεϊ, ένα tip in του Βεζένκοφ και ένα κόψιμο του ΜακΚίσικ. Παίζουν ρόλο και οι λεπτομέρειες. Αν είναι υπέρ σου, κερδίζεις».

Όσα δήλωσε και στην ΕΡΤ ο προπονητής του Ολυμπιακού: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.